Jak nosit džíny s vysokým pasem

damskedziny-s-vysokym-pasemTrendy v oblékání přicházejí a odcházejí. Z některých se okamžitě stanou srdcovky, jiné budí rozpaky nebo údiv. Jak jste na tom vy osobně s džíny s vysokým pasem? Tento kousek oblečení totiž patří právě k těm, které buď milujete nebo jim vůbec nerozumíte. A to jak na sobě, tak na kolemjdoucích. Víte, proč to tak je?

Protože ne každý ví, jak si džíny vybrat a obléct tak, aby byl výsledek sofistikovaně šik. Soudíme, že by se schopnost správného nošení džín měla vyučovat na školách, ale než se tak stane, může vám posloužit tento šikovný návod. Pro prevenci špatného nošení unikátního střihu uděláme vše, co je v našich silách!

Začneme překvapením: džíny s vysokým pasem mohou slušet úplně každé postavě! Dámy, pokud jste tedy ze svého šatníku vyřadily džíny z důvodu, že vám po zapnutí vyskočila nad páskem pneumatika (v anglické literatuře naleznete termín „muffin top“), můžete zase připravit ramínko. Džíny s vysokým pasem tento problém řeší delikátně tak, že pneumatika prostě zmizí pod látkou. Stejně jako všechno další, co je na vaší postavě navíc.

Další výhody:

  • Džíny s vysokým pasem diskrétně zakryjí i tu část těla, kterou tak často u cizích lidí vídáme, i když ji vůbec vidět nechceme... „Plumbers crack“ je to, pokud zrovna neobědváte.
  • Dobrou zprávou pro perfekcionistky je, že zastrčené tričko nebo košile zůstávají díky vysokému pasu náležitě zastrčené i poté, co si zavážete tkaničky na botách. Správný look dosáhneme tak, že košili pečlivě zastrčíme do džín a pak zvedneme ruce nad hlavu. Co zůstane nad, zůstane nad.
  • Dámy, co byste měly vědět o správné kombinaci s vrchním dílem oblečení je toto: nepřekrývat, zakasat, případně ukončit nad džínami. Džíny s vysokým pasem jsou objemné dost, není potřeba, aby s nimi vrchní část oděvu soutěžila v metrech látky, například v podobě volánových blúz a oversize triček. Správnou siluetu naopak dosáhnete střídmým střihem a jednoduchostí. Vyzkoušejte top a nebojte se ukázat kousek kůže. Vyzkoušejte taky jednoduchou košili a nezapomeňte vykasat rukávy.
  • Vršek bychom měli - a co svršek? Protože si hlídáme proporce, vhodným svrchním oblečením je třeba kabát splývavý podél stehen, bunda končící nad pasem, přiléhavé sako.
  • Jako všude jinde i tady platí, že nejlépe na vás bude vypadat oblečení vaší velikosti. Zní to jako samozřejmost, ovšem aby se vám to povedlo i v případě těchto džín, sledujte pečlivě naše rady při nakupování. Nezapomeňte, že ke správné velikosti patří i parametr „správná délka“. Právě ta pomáhá dotvořit tolik ceněný efekt – dlouhé nohy. A kde džíny s vysokým pasem začínají? Tam, kde máte vaši přirozenou linii pasu – to znamená kolem pupíku. Měla by to být nejužší část vašeho trupu, jako u přesýpacích hodin.

Džíny s vysokým pasem, ať už jsou v jakémkoliv tvaru, stylu a z jakéhokoliv materiálu, jsou většinou dominantní částí oblečení. Buďte proto střízlivější při výběru doplňků – bot, pásků, kabelek, šátků, pokrývek hlavy.

 

Nejčastěji hledáte:

roztrhané džíny, dámské džíny, rifle dámské, černé džíny, dámské černé džíny, černé jeansy dámské, dámské džíny s vysokým pasem, džíny s vysokým pasem a dírami, rifle s vysokým pasem, roztrhané džíny dámské, černé rifle, bílé džíny, dámské rifle s vysokým pasem, černé džíny s vysokým pasem, rifle s nízkým pasem, dziny s nizkym pasem, rifle vysoký pas, jeansy s vysokým pasem, roztrhané džíny na kolenou, džíny s vysokým pasem a dírami, dámské roztrhané džíny, modre roztrhane dziny, černé roztrhané džíny dámské, skinny jeans dámské, skinny džíny, dámské džíny skinny, skinny jeans s vysokým pasemdziny skinny fit,
modré džíny, světle modré džíny, dámské bílé džíny, tmavě modré džíny, modré džíny s vysokým pasem, bílé jeansy dámské, bílé roztrhané džíny, dámské boyfriend džíny, dámské džíny na knoflíky, dámské letní džíny, dámské zimní džíny