Jak se naladit na letní vlnu

Krásné teplé dny nám začaly a každý se snaží naladit na letní vlnu.

 

Taky jste se těšily na léto tak jako my? Výlety, opalování, večerní posezení s kamarády, koupání,... My se nemohli dočkat!

K létu nám ale také patří MÓDA! Každý z nás chce v létě zazářit a vyniknout. Ať už my dámy v krásných letních šatech, nebo pánové ve stylových trendy šortkách s letními vzory. V létě určitě nezapomínejte na pestré barvy. Taková žlutá, světle fialová nebo světle modrá barva, ideální letní barvy, které vám zvednou náladu.

Není ale třeba obměnit celý šatník, stačí dokoupit něco in pro letošní léto a outfit bude na světě. K letošnímu létu určitě patří puntíky a proužky. Ať už na letním topu, šatech nebo sukni...puntíky a proužky v létě určitě pofrčí.

I u nás na eshopu najdete krásné pruhované šaty značky Michael Kors v kterých budete vypadat skvěle a trendy.

IMG_4044_1

V létě určitě experimentujte. Léto je hravé i v módě!

Přidejte k outfitu doplňky jako jsou výrazné náušnice, sluneční brýle nebo zajímavá kabelka.

Za mě letošní "must have" jsou košilové šaty, které by neměly chybět žádné dámě v šatníku. Šaty můžete kombinovat jak sportovněji s teniskami a moderním batůžkem nebo elegantněji s botami na vysokém podpatku a malou kabelkou. Košilové šaty mají vždy úspěch a sluší každé ženě. U nás na eshopu najdete košilové šaty značky Karl Lagerfeld ve velikosti 38, tak si je nenechte ujít.

IMG_4045

 

A teď už jen ty slunečné dny plné smíchu a skvělé nálady.

A co vy? Jak se na letošní léto těšíte? Máte už ve skříní nějaký letošní letní trend?

 

Přejeme vám krásný den!

Váš tým Fashion Avenue